Caixmir-Ladakh-Delhi-Agra-L’himàlaia Indi. El Xicotet Tibet.


Del 14/08/2024 al 28/08/2024
15 dies
per persona 3390 Llista d'espera
  • Del 14/08/2024
    al 28/08/2024
  • 15 dies
  • NOVETAT
  • Gran viatge
  • Història
  • Pensió Completa

  • Xavier Vidal

  • Guia Local.

Descripció

Caixmir-Ladakh-Delhi-Agra-L’himàlaia Indi. El Xicotet Tibet.

Fil-pe-randa vos presenta com a Gran Viatge  el descobriment de la  Catxemira i el Ladakh. El nord de l'Índia ens ofereix una de les regions més fascinants al cor de l'Himàlaia on trobem una confluència de creences que van  del budisme predominant a l'hinduisme i l'islam. Apartat de les clàssiques rutes de turisme a l'Índia conserva alguns dels paisatges més purs del món. El Ladakh, regió coneguda com la "terra dels passos" té una bellesa desolada, tancada entre els congostos de l'Himàlaia i es anomenada "el Petit Tibet" o" l'últim Shangri-la". La Catxemira va ser per als emperadors mongols refugi estiuenc de les insuportables calors asiàtiques. Amb un clima alpí atrau els viatgers més indòmits, ja que durant molts anys ha estat tancat al turisme. La seua capital Srinagar té com a simbol per les cases-vaixell així com l'arquitectura de les mesquites i els carrers del barri antic que no han canviat des de l'època mongol. A més de ser la terra de les muntanyes nevades, les cascades brillants, els shikaras (taxis aquàtics), els extensos camps de flors , el Caixmir també és famós per les seves artesanies úniques: paper maché, fusteria, joies de pedra, Xals de Pashmina i Shahtush, teixit de catifes i argenteria. Les arts i l'artesania d'aquesta regió tenen més de cinc-cents anys d'antiguitat i conserven una marcada empremta persa. A més hem apreciat visitar la bulliciosa Delhi i estant al nord de l'Índia no podíem deixar  de regalar  l’extraordinària visita al Taj-Mahal a Agra.

Inclou

  • Vols internacionals
  • Vols domèstics
  • Itinerari en Bus
  • Hotel i desdejuni
  • Pensió Completa
  • Entrades
  • Guia local
  • Guia FPR
  • Visat

No Inclou

  • Propines

Inscripcions

    Inscripcions obertes des del 09/01/2024

Opcions

  • Habitació individual + 950 €
  • Assegurança cancel·lació + 120 €

Guia

Ens acompanyarà:

Xavier Vidal
Arqueòleg i investigador.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 3390 € + 495 € de taxes


Programació

14 agost.  Vol València-Delhi.

Concentració a les 10.00h a l’aeroport de Manises. Vol València-Istanbul-Delhi. Arribada a la matinada a Delhi. Nit a Delhi.

 

15 agost. Delhi. 

Després de descansar unes hores a l'hotel, a l'hora convinguda eixirem amb el nostres guies a fer una visita al més important de la capital India. Aquest dia és el dia de la Independencia de l'Índia. Així que molts parts del centre estan tancades per les celebracions nacionals.  Les desfilades i el rebombori de la festa encara donen més color a la capital Índia. Farem les visites posibles com el minaret Qutab, patrimoni de la humanitat, de l'època mongol i també el Temple del Lotus entre d’altres. Nit a Nova Delhi.

 

16 agost. Vol Delhi-Leh. Leh.

Eixirem cap a l'aeroport per agafar el vol a Leh, capital de Ladakh, que només està oberta als visitants sis mesos a l’any. Aquest vol cap al Himàlaia és un dels vols més sensacionals del món. En arribar anirem cap a l'hotel sense fer molt d'esforç per aclimatar-nos a l'altura de Leh- 3500 m-. Eixirem després a visitar entre d'altres la Shanti Stupa, construïda pel Sr. Nakamura, budista japonés, i d'on tindre una de les millors panoràmiques del Ladakh. Més tard el palau de Leh, del segle XVII i que va servir de residència a la dinastia governant de Namgyal. A la vesprada passejarem per l'extraordinari basar de la ciutat de Leh.

 

17 agost. Tour per la Vall Sham-Leh. Monestir d'Alchi.

Des de Leh eixirem cap a les valls del riu Indus replets de monestir i cor històric i cultural de la regió. Hui farem una excursió a la vall de Sham. Primer vorem el Hall of Fame, monument que es va fer per als soldats indis que moriren en les guerres indi-pakistaneses per a després recórrer la vall i les fantàstiques vistes a l'Himàlaia. En memòria del Guru Nanak  se vas construir Guruduwara sahib. El "magnetic point" és un lloc a la carretera on pareix que el món va al revés. També l'encreuament dels dos rius és fabulós. Dinarem amb una família i amics de la regió. Després tornarem a Leh.

 

18 agost. La vall de Nubra pel pas Khardung-La.

El camí que recorre la Vall del Nubra és l'antiga ruta de les caravanes per l'Àsia central, origen de la ruta de la seda. Aquest itinerari comprèn el port de muntanya asfaltat més alt del món per alguns o el segon per a d'altres. el Khardung-la, amb poblets i plantacions de salzes i albers, extensions de dunes d'arena, camells bactrians, remots monestirs i aigües termals. Farem parades per gaudir d'aquesta impressionant ruta d'altíssima muntanya. Nit a Hunder-Vall de Nubra.

 

19 agost. Ruta al Llac Pangong.

Després del desdejuni eixírem recorrent l'Himàlaia per anar cap al llac Pangong. La nova carretera ha fet que siga un dels recorreguts més famosos i intensos del planeta. La ruta va cap a al pas Shayok , després el Llac Pan gong. Aquest gegantí llac a 4420 m d'altura s'endinsa moltíssim en el Tibet occidental. La panoràmica de les muntanyes amb el blau profund, intens del llac serà una de les visions mésinoblidables del viatge. La població d'aquest espai immens i remot està compost per un poble nòmada de pastors els chang-pa que arriben a suportar a l'hivern temperatures de -40 graus. Dormiren a vora del llac en un campament-ressort.

 

20 agost. Del Llac Pangong a Leh per Changla Pass. 

Tornarem de les muntanyes a Leh a travessant el Changla Pass. Pel camí visitarem el Monestir Thikse, joia arquitectònica del segle XV en el cim d'una muntanya consagrat al Dalai Lama. També coneixerem Shey. Va ser la capital del Ladakh i residència de l'antiga família reial del país i conserva una imatge de Buda gegantina. Després arribarem a Leh. Temps lliure.

 

21 agost. Vol a Srinagar.

Agafarem al matí un vol a Srinagar. Aquesta ciutat és la capital de Jammu i Caixmir i es caracteritza per tindre una pintoresca arquitectura de fusta a més dels llacs i vies fluvials que la decoren. Catxemira, tants anys tancada al turisme, és un pulmó de frescor a l'estiu de l'Índia. A la vesprada farem un Tour per visitar els jardins Mughal així com el jardí botànic. Després el Llac Dal per vore la posta de sol. Alguns han dit que Srinagar és la Venècia del nord. Nit a una Houseboat en Srinagar.

 

22 agost. Srinagar-Pahalgam.

Anirem cap a les valls muntanyoses del Caixmir- tres hores de ruta- per fer nit a Pahalgam. Ens anirem aturant en alguns dels llocs més bonics de la ruta. Avantipora és un dels temples hindús més magnífics de la zona, els camps de safrà, i les vistes de les muntanyes fabuloses amb els glacials al fons. Pahalgam està repleta de camps de mostassa. Nit a Pahalgam.

 

23 agost. Les Valls del Caixmir. Srinagar.

Deixarem l'autobús per agafar un altre tipus de vehicle, ja que hui anirem per carreteres més inaccessibles al cor del Caixmir. Farem excursions a algunes de les valls d'altura que envolten Pahalgam. Chandanwari, el poblet d'Aru amb una ruta pintoresca, etc. Un dia dedicat a gaudir de l'aire més pur que es puga tindre al món. Després tornarem a Srinagar per tindre algun temps lliure per fer alguna compra a la capital del Caixmir i les seues artesanies.

 

24 agost. Excursió a Gulmarg.

Tot un dia per fer el Tour a una de les valls del Caixmir més belles, fresques i verdes de l'Índia. Envoltats de muntanyes nevades tot l'any. Gulmarg significa "prat de flors", va ser organitzada pels britànics al franc septentrional de la serralada Pir Panjal i té l'única pista d'esquí a l'Índia així com telefèrics. Nit a Srinagar.

 

25 agost. Vol a Delhi. Delhi.

Al matí agafem un vol de nou per tornar a Delhi. Ja en la capital del país visitarem el Raj Ghat, Mahma Gandhi samadhi. Dinarem al centre per continuar les visitesveient la casa del Parlament, la casa del president, etc. Nit a Delhi.

 

26 agost. Delhi-Agra.Taj-Mahal.

Eixirem per carretera cap a Agra. Aquesta ciutat va ser la seu de la cort mogola als segles XVI i XVII . Ens espera el "top" de l'Índia: El Taj-Mahal, construït per Sha Jahan com a mausoleu de la reina. Construït en marbre blanc és impressionant, a vora del riu del qual pren perspectiva, amb els jardins i les dues mesquites al voltant. Imprescindible al món. Després visitarem el fort d'Agra. Aquesta obra magnífica és d'una magnificència increïble. Dormirem eixa nit a Agra.

 

27 agost. Agra-Delhi.

Tornarem a Delhi. Dinarem pel camí i en arribar tindrem temps lliure per anar a fer les últimes compres- amb les indicacions si voleu del nostre guia Indi- o gaudir d'algun dels llocs que encara no hem pogut vore al Delhi. Nit a Delhi.

 

28 agost. Vol Delhi-València.

Trasllat a l’aeroport de Delhi. Eixida a les 6.20 del matí cap a València amb escala a Istanbul. 

 

***IMPORTANT: CAL RECORDAR QUE EN AQUEST PAÍS SÓN OBLIGATÒRIES LES PROPINES***


*NOTA IMPORTANT- El viatge a Caixmir-Ladakh té l'inconvenient que el Ladakh es troba de 3500 a 4000 m i pot provocar mal d’altura ocasional als viatgers. Així com estar en una àrea fora dels grans circuits turístics fa que no trobem sempre el nivell de la societat occidental encara que en Fil-per-randa  hem acurat la selecció d'hotels per a poder tindre el confort més gran possible tant en el descans com en els menjars en les zones més remotes de l'Himàlaia.*




Visitarem